Taxi-ABC is u graag van dienst

Ziekenhuisvervoer

Als u een afspraak heeft in het ziekenhuis rijdt u er waarschijnlijk het liefst zelf heen. Er zijn echter situaties waarin u niet zelf kunt of mag rijden. Na sommige onderzoeken wordt bijvoorbeeld geadviseerd dat niet te doen. Of misschien bent u tijdelijk niet mobiel. Openbaar vervoer kan dan een alternatief zijn, maar niet als u ook nog een flink stuk moet wandelen. Uiteraard kunt u altijd iemand in uw omgeving vragen, maar ook dat is niet altijd even makkelijk.

Zeker als u regelmatig naar het ziekenhuis moet, wilt u anderen daar misschien ook niet teveel mee belasten. Hoe fijn is het dan als u door een taxi thuis wordt opgehaald en voor de ingang van het ziekenhuis of kliniek wordt afgezet? Daardoor hoeft u immers slechts een klein stukje te lopen of met een rolstoel naar de polikliniek of behandelkamer te worden gebracht. Na uw onderzoek of behandeling komt onze vriendelijke en behulpzame chauffeur weer voorrijden en wordt u weer thuisgebracht. Taxi-ABC is u graag van dienst. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor u is om zeker in deze situatie veilig, comfortabel en zorgeloos te reizen.

Zorgverzekering

Tip: wij adviseren u om bij uw zorgverzekering te informeren in welke gevallen uw ziekenhuisvervoer per taxi wordt vergoed. Taxi-ABC staat in ieder geval voor u klaar.

Bel ons