uitstekende partner

Zakelijk vervoer

Taxi-ABC staat ook voor u klaar als het gaat om zakelijke ritten. Als u naar een belangrijke bespreking gaat en nog iets wilt voorbereiden, bieden onze taxi’s grote voordelen t.o.v. openbaar vervoer. U reist alleen, of met een collega, en kunt in alle rust doorwerken. Geen stops met in- en uitstappende passagiers, maar één ononderbroken rit. U kunt ongestoord uw mail checken of stukken doornemen. U komt uitgerust aan op de plek van bestemming.

Ontspannen aan en start zonder irritaties

Met eigen vervoer reizen is niet altijd even handig. Het wordt steeds drukker op de weg en u heeft vaak veel tijd nodig om een parkeerplaats te vinden. De kosten voor een dag parkeren kunnen ook behoorlijk oplopen. Onze chauffeur manoeuvreert zijn taxi met gemak door elk dorp en door elke stad en zet u voor de deur af. U komt heerlijk ontspannen aan en start zonder irritaties en vol energie met uw werkdag. Indien gewenst haalt onze chauffeur u later op dezelfde plek weer op.

Uitstekende partner

Taxi-ABC is ook een uitstekende partner als het gaat om het vervoeren van uw zakelijke gasten of klanten. Als service kunt u hen bijvoorbeeld aanbieden dat ze op een station worden opgehaald door onze chauffeurs. Uw gasten worden vervolgens in een representatieve taxi vervoerd en keurig voor de deur afgezet. Na afloop van de bespreking of uw event halen onze chauffeurs uw klanten weer op en worden ze weer naar het station gebracht. Taxi-ABC ontzorgt u én uw klanten. Gaat het om groepen gasten of regelmatige bijeenkomsten? Kijk dan op onze pagina groepsvervoer of neem direct contact met ons op en maak kennis met onze aantrekkelijke tarieven. Wij denken graag met u mee.

Bel ons