Taxi-ABC

Betrouwbaar Taxibedrijf

Taxi-ABC is een betrouwbaar taxibedrijf voor de regio Sittard-Geleen, de provincie Limburg maar ook voor ritten tot ver over de grens. Onze goed opgeleide chauffeurs staan voor u klaar. Gaat u naar een feest? Wees verstandig en rijd niet zelf terug. Wij staan op het afgesproken tijdstip met een taxi klaar en brengen u veilig thuis. Heeft u een nachtelijke vlucht en parkeert u liever niet uw auto bij het vliegveld? Maak gebruik van onze airportservice: onze chauffeur rijdt u via de snelst mogelijke route naar de vertrekhal. Ook voor zakelijk vervoer, groepsvervoer, rolstoelvervoer, leerlingenvervoer en ziekenhuisvervoer is Taxi-ABC een uitstekende partij.

scherpe tarieven

Aantrekkelijke tarieven

Het spreekt voor zich dat Taxi-ABC scherpe tarieven hanteert voor al haar ritten. Onze chauffeurs zijn zo goed getraind dat ze overal de best mogelijke route rijden en nooit onnodige kilometers maken. Daar kunt u 100% op vertrouwen.

Klantvriendelijkheid

Onze chauffeurs

Al onze chauffeurs voldoen aan onze strenge eisen. Uiteraard hebben ze de benodigde diploma’s. Klantvriendelijkheid vinden wij vanzelfsprekend, net als persoonlijke verzorging. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Wij hebben alleen chauffeurs in dienst die dit onderschrijven, daar kunt u van op aan.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Keurige chauffeurs, nooit problemen mee gehad.

by Nawo A

Super taxi ik was mijn beurs verloren ze hebben hem persoonlijk terug gebracht zeer netjes

by Pascal G

Naar onze Mening super....ze waren snel en een goede service. Zelfs toen mijn vriendin haar tas vergeten was in de taxi. Was 1 telefoontje genoeg om deze terug te krijgen. ze hebben de tas nog de zelfde nacht terug gebracht... Dat was super van hun...dus voor ons is het Taxi ABC. .met de beste service en betrouwbaarheid

by Ralph D

Top taxi service! Taxi ABC staat altijd voor ons klaar wanneer wij hem nodig hebben. Nooit lange wachttijden en altijd netjes en veilig naar plaats van bestemming gebracht. Zelfs wanneer het druk is laat hij je niet lang wachten en schakelt hij een van zijn collega’s in!

by Mauro S

Super Taxi bedrijf! Altijd op tijd, goede service, vriendelijk personeel, scherpe prijzen! Kortom een taxi bedrijf van grote klasse!

by Joey S
Call Now ButtonBel ons